Kdo smo

Podjetje JADRANKA se že več kot 40 let ukvarja s proizvodnjo in prodajo betonskih izdelkov. Eden od pomembnih strateških ciljev družbe je postati vodilen slovenski proizvajalec inovativnih betonskih prefabriciranih izdelkov za gradbeno industrijo. S projektno organiziranostjo in timskim delom zagotavljamo kakovost procesov in izdelkov od razvoja do serijske proizvodnje, pri čemer so nepogrešljive tudi naše bogate izkušnje na področju proizvodnje betonske mešanice. Našim kupcem ponujamo celovite rešitve od idejne zasnove preko razvoja izdelka do končnega proizvoda.

Vse naše izdelke odlikuje optimalno razmerje med kakovostjo in ceno, inovativne oblike, funkcionalnost ter skladnost z aktualnimi kakovostnimi, okoljskimi in drugimi standardi. Montažni betonski izdelki ustvarijo strukture, ki lahko zagotovijo boljše okoljske in energetske učinkovitosti. Ponujajo konkurenčno gradbeno rešitev, ki temelji prvotno na vrednosti, dolgoročne gospodarske koristi, energetske učinkovitosti, manjše vzdrževanje in skupnih obratovalnih stroškov.

Trajnostna gradnja je opredeljena kot ustvarjanje in odgovorno vzdrževanje zdravega grajenega okolja, ki temeljijo na ekoloških načelih, in z učinkovito rabo virov.V skladu s to definicijo, lastniki, razvijalci, arhitekti, inženirji in izvajalci so odgovorni za načrtovanje in izbiro materialov in sistemov, ki bodo zagotavljali trajnostno gradnjo

Informacije

Za informacije smo dosegljivi na telefonski številki +386 5 65 92 550, ter na spodnjih telefonskih številkah.

Naročila

g.Matjaž

tel:+386 41 611 021

Tehnične informacije

g.Matjaž

tel:+386 41 611 021

g.Andrej K.

tel:+386 41 338 873

Kakovost

g.Sandi

e-mail:sandi.cerne@jadranka.si

Računovodstvo

ga.Tanja

e-mail:racunovodstvo@jadranka.si

Prosimo vas, da upoštevate delovni čas našega podjetja: od ponedeljka do petka med 7.00 in 15. uro.

cookieassistant.com